Engleski kamp pisanja i pustolovine na Murteru – za tinejdžere!

Ujutro tečajevi pisanja eseja u američkom stilu, popodne aktivnosti na otvorenome, i veći uspjesi ne samo nakon povratka u školu već i cijeloga života. Pridružite se ovom jedinstvenom ljetnom kampu engleskog te naučite pisati kritički, jasno i uvjerljivo—dok uživate u otočkoj pustolovini!

 
 
 

program uključuje:

  • 3 sata tečaja pisanja eseja na engleskom dnevno s izvornim govornikom i profesorom engleskog jezika

  • 3 sata aktivnosti na otvorenom dnevno (pješačenje, kajakarenje i bicikliranje) uz profesionalne vodiče

  • vježbe i zadaće koje potiču logičko i kritičko razmišljanje kao i kreativnost

  • vrijeme za odmor, kupanje i opušteno druženje

  • smještaj i 3 obroka dnevno

  • 24-satni nadzor

 
 

Pregled kampa

TEČAJ PISANJA

Polaznici će proći kroz cijeli proces pisanja—od prikupljanja ideja do dotjerivanja kvalitetno strukturiranih tekstova—uz kratka predavanja, grupne rasprave, rad u skupinama te samostalno pisanje.
 

BICIKLIRANJE, KAJAKARENJE, PJEŠAČENJE

Iskusni lokalni vodiči iz Jamming Adventures pokupit će sudionike,  voditi ih na trosatne izlete na engleskom jeziku te ih potom vratiti u smještaj. Otok Murter je savršeno odredište za aktivnosti na otvorenom!

smještaj

Boravimo u spojenim apartmanima blizu plaže sa sobama sa 2-4 kreveta. Imamo 3 obroka dnevno i svi polaznici imaju pristup kuhinji, gdje mogu čuvati i pripremati međuobroke.
 

PRIJEVOZ

Cijena uključuje prijevoz od/do aerodroma, trajekta ili autobusa za one koji samostalno putuju do Murtera. Polaznici koji putuju s grupom iz Zagreba krenut će s autobusnog kolodvora rano ujutro prvog dana kampa.

 
Background-Blue.jpg
 
writing at table1234.jpg

Zašto pisanje?

Školski eseji, istraživački radovi na fakultetu, prijave za posao…svi moramo pisati jasno i efikasno kako bismo postigli svoje ciljeve. Nadalje, pisanje razvija vještine kritičkog razmišljanja i kreativnost!

Više

 
02.jpg

O profesorici

Zovem se Jelena, izvorni sam govornik engleskog jezika s više od 15 godina iskustva u podučavanju. Magistar sam engleskog jezika i književnosti te trenutno pohađam magistarski studij podučavanja pisanja pri američkom Sveučilištu Johns Hopkins. Cilj mi hrvatskim tinejdžerima donositi tečajeve pisanja u američkom stilu.

Više