O PROFESORICI

05.jpg

Zovem se Jelena, izvorni sam govornik engleskog jezika s više od 15 godina iskustva u podučavanju. Magistar sam engleskog jezika i književnosti te trenutno pohađam magistarski studij podučavanja pisanja pri američkom Sveučilištu Johns Hopkins. Cilj mi je hrvatskim tinejdžerima donositi tečajeve pisanja u američkom stilu.

Vodim konverzacijske tečajeve engleskog jezika u Zagrebu pod nazivom Speak Up! te također vodim tečajeve i radionice pisanja na engleskom za tinejdžere i odrasle. Pišem blog o engleskom jeziku i komunikaciji općenito na Večernjakovoj Blogosferi, ko-autorica sam šaljive knjige za turiste pod nazivom Flirting in Croatian—A Vacationer’s Guide, te sam napisala brojne tekstove za turističke web stranice i časopise poput Croatia Week i Time Out Croatia.

Tijekom godina sam pohađala različite tečajeve na predivnim lokacijama diljem svijeta—dokumentarni film na Kubi, umjetnost mozaika u Italiji te tečajevi jezika u Francuskoj samo su neki od njih. Jako me veseli što ovoga ljeta, u suradnji s Jamming Adventures, i sama imam mogucnost drugima ponuditi povezivanje učenja s pustolovinom, organizirajući ovaj jedinstveni obrazovni ljetni kamp engleskog jezika na našoj predivnoj obali. Pridružite mi se na ovoj pustolovini!